PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 45, nr 4
Czasopismo
Rudy i Metale Nieżelazne
Wydawca
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 45, nr 4
artykuł:
Tendencje w europejskim przemyśle metali nieżelaznych.
(
Śmieszek Z.
,
Biegaj T.
), s. 212-225
artykuł:
Odkształcalność kompozytów na osnowie stopów aluminium wzmacnianych cząstkami węglika krzemu. Cz. III Wpływ warunków odkształcania na zdolność do odkształceń plastycznych w kompozytach AA2024/SiC(p).
(
Płonka B.
,
Wierzbiński S.
), s. 225-232
artykuł:
Ekonomiczne kryteria wyboru projektów inwestycyjnych.
(
Wirth H.
,
Wanielista K.
), s. 233-237
artykuł:
Plastyczność z efektami mikropasm ścinania. Zastosowanie numerycznej analizy próby kanalikowej do identyfikacji modelu
(
Pęcherski R.
,
Nowak Z.
,
Korbel K.
), s. 238-244
artykuł:
Concept of recrystallization modelling based on the potential energy hypersurface.
(
Kaczmarek J.
), s. 244-250
artykuł:
Plastyczność z efektami mikropasm ścinania. Elementarny opis procesów kształtowania kontrolowaną strukturą.
(
Pęcherski R.
), s. 251-256
artykuł:
Problemy konstrukcyjno-technologiczne w kształtowaniu podkładek do połączeń wysoko-wytrzymałościowych.
(
Czaja J.
,
Śliwa R.
), s. 257-262
artykuł:
Modelowanie pola odkształceń i naprężeń podczas wyciskania przez matryce o różnej geometrii
(
Kazanowski P.
,
Libura W.
), s. 262-266
artykuł:
Przykłady obserwacji obrazu tekstury jako cechy struktury materiału w powiązaniu z jego własnościami
(
Stalony-Dobrzański F.
), s. 267-271
artykuł:
Wpływ szybkości nagrzewania na zmiany wymiarowe towarzyszące spiekaniu reakcyjnemu układów Fe-Al i Fe-Al-Si
(
Pieczonka T.
,
Kazior J.
,
Gialanella S.
,
Molinari A.
,
Skrzypek S. J.
), s. 272-276
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.