PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 66, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2012
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 66, nr 4
artykuł:
Składniki mineralne mleka i jego przetworów
(
Zaręba D.
,
Trebnio E.
,
Ziarno M.
), s. 30-34
artykuł:
Problemy mikrobiologiczne. Dezynfekcja w zakładach produkujących żywność
(
Koziróg A.
), s. 18-20
artykuł:
Posadzki w zakładach przemysłu spożywczego
(
Mierzejewska S.
), s. 25-26
artykuł:
Maszyny pakujące w przemyśle spożywczym Wymagania bezpieczeństwa na rynku UE
(
Stępień J.
), s. 36-39
artykuł:
GMO w Unii Europejskiej. Regulacje prawne
(
Błaszkiewicz I.
), s. 40-42
artykuł:
Gazele Biznesu małych i średnich firm spożywczych
(
Drożdż J.
), s. 8-10
artykuł:
Ceny żywności w 2011 r. i przewidywane ich zmiany w 2012 r.
(
Świetlik K.
), s. 2-7
artykuł:
Aktywność wody produktów mlecznych. Cz. II
(
Olkowski. M. A.
,
Pluta A.
,
Berthold-Pluta A.
,
Wiska J.
), s. 12-17
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.