PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 66, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2012
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 66, nr 3
artykuł:
Tradycyjne wyroby mięsne wysokiej jakości. Wielkanocny stół Polaków
(
Krzywiński T.
,
Tokarczyk G.
), s. 2-6
artykuł:
Rynek serów i twarogów w Polsce
(
Szajner P.
), s. 19-22
artykuł:
Ranking wartości marek
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 26-27
artykuł:
Polska gospodarka mięsna - stan i problemy
(
Urban R.
), s. 12-16
artykuł:
Mięso i przetwory - nowe wymagania w znakowaniu
(
Bogusz-Kaliś W.
), s. 8-11
artykuł:
Jakość parówek dostępnych w sprzedaży detalicznej
(
Palka K.
,
Węgierska E.
,
Niwecka A.
), s. 42-44
artykuł:
CRISPR/Cas - naturalny mechanizm obrony LAB przed fagami
(
Plech M.
,
Kołakowski P.
), s. 38-41
artykuł:
Białka serwatkowe - właściwości funkcjonalne i zastosowanie
(
Brodziak A.
,
Król J.
,
Litwińczuk Z.
), s. 35-37
artykuł:
Aktywność wody produktów mlecznych. Cz. I
(
Olkowski. M. A.
,
Pluta A.
,
Berthold-Pluta A.
,
Wiska J.
), s. 31-34
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.