PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 66, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2012
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 66, nr 2
artykuł:
Szybkie metody oceny stanu higienicznego powierzchni produkcyjnych
(
Kręgiel D.
,
Rygała A.
), s. 28-32
artykuł:
Samowystarczalność żywnościowa Polski
(
Szczepaniak I.
), s. 2-5
artykuł:
Platforma INNOPENA® dla wzrostu innowacyjności przetwórstwa żywności w Wielkopolsce
(
Zalewski R. I.
), s. 16-19
artykuł:
Opracowanie nowych produktów żywnościowych o charakterze prozdrowotnym. Cz. II
(
Czapski J.
), s. 38-41
artykuł:
Nowe kryteria mikrobiologiczne dla żywności
(
Ścieżyńska H.
,
Maćkiw E.
,
Mąka Ł.
,
Pawłowska K.
,
Postupolski J.
), s. 6-9
artykuł:
Nowe kierunki produkcji opakowań
(
Żakowska H.
), s. 44-47
artykuł:
Integracja systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
(
Dzwolak W.
), s. 34-37
artykuł:
Higiena i bezpieczeństwo w procesie wytwarzania żywności
(
Kozioróg A.
), s. 20-23
artykuł:
Czy zostaną wprowadzone dopuszczalne poziomy arsenu w żywności?
(
Wojciechowska-Mazurek M.
,
Mania M.
,
Starska K.
,
Rebeniak M.
,
Postupolski J.
), s. 10-14
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.