PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 65, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 65, nr 4
artykuł:
Polscy producenci żywności na rynkach krajów WNP
(
Tereszczuk M.
,
Ambroziak Ł.
), s. 2-6
artykuł:
Zastosowanie niskiego ciśnienia w technologii żywności
(
Lewicki P. P.
), s. 8-13
artykuł:
Chloropropanole i chloroestry w produktach spożywczych
(
Szterk A.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Kromołowska R.
,
Mikiciuk J.
,
Czerwonka M.
,
Roszko M.
), s. 14-17
artykuł:
Rozpuszczalniki przyszłości - ciecze jonowe i płyny nadkrytyczne
(
Majewska E.
,
Białecka-Florjańczyk E.
), s. 18-21
artykuł:
Metody mycia stosowane w przemyśle mleczarskim
(
Piepiórka-Stepuk J.
), s. 26-30
artykuł:
Prozdrowotne właściwości mikroorganizmów probiotycznych
(
Schmidt M.
,
Olejnik-Schmidt A.
), s. 32-33
artykuł:
Kazeinomakropeptyd - właściwości technologiczne i żywieniowe
(
Kozioł J.
,
Gustaw W.
), s. 34-36
artykuł:
Opakowania do mleka i jego przetworów
(
Kozak W.
), s. 37-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.