PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 65, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 65, nr 3
artykuł:
Znakowanie mięsa i jego przetworów - wymagania przepisów prawnych
(
Bogusz-Kaliś W.
), s. 22-26
artykuł:
Wahania cen na rynku wieprzowiny
(
Stańko S.
), s. 12-13
artykuł:
Rynek mleka na progu 2011 r.
(
Seremak-Bulge J.
), s. 14-17
artykuł:
Przetwory mięsne wzbogacone w kwasy tłuszczowe omega-3
(
Rycielska J.
,
Słowiński M.
), s. 32-34
artykuł:
Polski przemysł mleczarski, mięsny i drobiarski w Unii
(
Urban R.
), s. 6-10
artykuł:
Mięso w żywieniu człowieka - aktualne kierunki w produkcji wyrobów mięsnych
(
Konieczny P.
,
Górecka D.
), s. 28-31
artykuł:
Listeria monocytogenes. Metody eliminowania z żywności - chemiczne, biologiczne i kombinowane
(
Sip A.
,
Gardo A.
), s. 35-38
artykuł:
Gazele Biznesu wśród małych i średnich firm spożywczych
(
Drożdż J.
), s. 2-5
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.