PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 65, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 65, nr 2
artykuł:
Zagrożenia związane z żywnością. Sondaż konsumencki EFSA
(
Wierzejska R.
), s. 2-5
artykuł:
Wykrywanie zafałszowań żywności
(
Przetaczek-Rożnowska I.
,
Rosiak M.
), s. 20-24
artykuł:
Opakowania do żywności - tendencje we wzornictwie
(
Czaja-Jagielska N.
,
Ankiel-Homa M.
), s. 46-48
artykuł:
Listeria monocytogenes. Metody eliminowania z żywności : fizyczne i fizykochemiczne
(
Sip A.
,
Gardo A.
), s. 34-37
artykuł:
Laboratorium badawcze w przemyśle spożywczym
(
Żmudzka M.
,
Juszczakiewicz D.
,
Dolińska R.
,
Bugajewska A.
), s. 12-14
artykuł:
Doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
(
Dzwolak W.
), s. 6-10
artykuł:
Detekcja alergenów w żywności - metody immunodiagnostyczne
(
Słowianek M.
,
Leszczyńska J.
), s. 30-32
artykuł:
Cytometria przepływowa w nowoczesnej analizie żywności
(
Juzwa W.
), s. 41-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.