PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 65, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 65, nr 11
artykuł:
Perspektywy wzrostu spożycia i eksportu wołowiny w Polsce
(
Rycombel D.
), s. 8-11
artykuł:
Escherichia coli O104:H14 - epidemia w Niemczech w 2011 r.
(
Mąka Ł.
,
Grochowska A.
,
Pawłowska K.
,
Maćkiw E.
,
Postupolski J.
), s. 20-23
artykuł:
Niedoceniony łubin. Cenne właściwości roślin strączkowych
(
Lampart-Szczapa E.
,
Czubiński J.
), s. 29-33
artykuł:
Cykl życia butelek PET poddawanych recyklingowi
(
Żakowska H.
,
Ganczewski G.
), s. 34-36
artykuł:
Wpływ wybranych czynników na jakość makaronów instant
(
Marciniak-Łukasik K.
,
Ciszek G.
), s. 44-46
artykuł:
Upostaciowane białko sojowe w paluszkach z mięsa kurcząt
(
Cegiełka A.
,
Sawicki T.
), s. 47-49
artykuł:
Sok z buraka ćwikłowego. Wpływ masy i części korzenia buraka na wyróżniki soku
(
Czapski J.
,
Gościnna K.
,
Kidoń M.
,
Cegiełka A.
,
Sawicki T.
), s. 50-52
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.