PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 65, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 65, nr 10
artykuł:
Aktualne problemy polskiego mleczarstwa
(
Szajner P.
), s. 2-5
artykuł:
Escherichia coli w żywności, w tym E. coli O104
(
Ścieżyńska H.
,
Maka Ł.
,
Grochowska A.
,
Pawłowska K.
,
Postupolski J.
), s. 8-12
artykuł:
Skrobia modyfikowana typu OSA w układach emulsyjnych żywności
(
Świrydow E.
,
Domian E.
), s. 16-20
artykuł:
Substancje hamujące w mleku
(
Zaręba D.
,
Kwietniewska K.
,
Ziarno M.
), s. 22-25
artykuł:
Enterokoki i ich znaczenie w przemyśle mleczarskim
(
Kręgiel D.
,
Parzęcka E.
), s. 32-35
artykuł:
Aminy biogenne w serach dojrzewających
(
Reps A.
,
Wiśniewska K.
,
Grześkiewicz A.
,
Jankowska A.
), s. 38-42
artykuł:
Szanse produktów lokalnych w dystrybucji globalnej
(
Zaborowska A.
,
Skierkowski K.
), s. 45-47
artykuł:
Zanieczyszczenia mikrobiologiczne żywności w opinii konsumentów
(
Hać-Szymańczuk E.
,
Lipińska E.
,
Nowacka K.
), s. 48-50
artykuł:
Wpływ parametrów suszenia mikrofalowego na zawartość polifenoli w wybranych ziołach
(
Nowacka M.
,
Łuczywek K.
,
Witrowa-Rajchert D.
), s. 51-53
artykuł:
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne na opakowaniach produktów spożywczych
(
Mieczkowska M.
,
Panfil-Kuncewicz H.
), s. 54-56
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.