PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 64, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2010
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 64, nr 9
artykuł:
Żywność pochodzenia morskiego - konsumpcja a potencjalne zagrożenia
(
Bykowski P. J.
), s. 34-38
artykuł:
Techniki kriogenicznego chłodzenia i zamrażania
(
Gazda W.
), s. 26-30
artykuł:
Rynek mrożonych owoców i warzyw
(
Nosecka B.
), s. 2-7
artykuł:
Przetwórstwo żywności - oczekiwania i perspektywy
(
Achremowicz B.
), s. 12-16
artykuł:
Obowiązki operatorów urządzeń chłodniczych i klimatyzacyjnych
(
Dobrzyński M.
), s. 18-21
artykuł:
Finansowanie outsourcingu z wykorzystaniem pomocy publicznej
(
Różycka J.
), s. 8-9
artykuł:
Bakterie Listeria monocytogenes. Cz. I. Występowanie i źródła zanieczyszczeń żywności
(
Sip A.
), s. 40-43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.