PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 64, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2010
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 64, nr 5
artykuł:
Żywność funkcjonalna dla osób prowadzących aktywny tryb życia
(
Szterk A.
,
Czerwonka M.
,
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 32-36
artykuł:
Wkrótce nowe wspólnotowe wykazy substancji dodatkowych i substancji aromatycznych
(
Gajda-Wyrębek J.
,
Jarecka J.
,
Kuźma K.
,
Mirkowska M.
), s. 38-40
artykuł:
Superowoce
(
Druri M.
), s. 12-16
artykuł:
Substancje smakowo-zapachowe w przetwórstwie mięsa
(
Makała H.
), s. 22-24
artykuł:
Stabilność aromatu w żywności o zmniejszonej ilości tłuszczu
(
Bortnowska G.
), s. 18-21
artykuł:
Propozycje zmian w rozporządzeniu o nowej żywności
(
Stoś K.
,
Bogusz-Kaliś W.
), s. 42-44
artykuł:
Nowoczesne substancje strukturotwórcze
(
Dłużewska E.
,
Florowska A.
), s. 8-11
artykuł:
Kwasy tłuszczowe omega-3 - rola w żywieniu, występowanie, zastosowanie
(
Maszewska M.
,
Gańko I.
), s. 28-31
artykuł:
Dodatki do żywności - naturalne = bezpieczne?
(
Czapski J.
), s. 2-7
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.