PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 64, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2010
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 64, nr 4
artykuł:
Radiacyjna obróbka żywności
(
Dzwolak W.
), s. 24-25
artykuł:
Program ochrony przed szkodnikami
(
Peła Ł.
), s. 36-37
artykuł:
Produkty mleczne suplementowane związkami żelaza
(
Ziarno M.
,
Zaręba D.
), s. 26-29
artykuł:
Ogrzewanie mikrofalowe w przemyśle mleczarskim
(
Pluta A.
,
Berthold A.
), s. 17-21
artykuł:
Mleczne napoje fermentowane - wybrane aspekty zdrowotne
(
Zmarlicki S.
), s. 30-33
artykuł:
Kryzys gospodarczy a inwestycje w polskim przemyśle spożywczym
(
Szczepaniak I.
,
Drożdż J.
), s. 3-6
artykuł:
Kolejna nowelizacja ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia
(
Taczanowski M.
), s. 39-42
artykuł:
Handel zagraniczny produktami mlecznymi
(
Berbeć K.
,
Janus E.
), s. 12-16
artykuł:
Finansowe wsparcie projektów badawczo-rozwojowych
(
Szajner P.
), s. 8-11
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.