PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 64, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2010
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 64, nr 12
artykuł:
Znaczenie orzechów w żywieniu człowieka
(
Flaczyk E.
,
Kobus-Cisowska J.
), s. 26-30
artykuł:
Zmiana stawek VAT - problemy z nią związane
(
Maćkowski R.
), s. 12-13
artykuł:
Radiacyjna obróbka żywności - kierunki zastosowania
(
Dzwolak W.
), s. 35-38
artykuł:
Pieczywo funkcjonalne - dlaczego należy je spożywać?
(
Kowalska H.
,
Marzec A.
,
Janowicz M.
,
Mucha M.
), s. 14-17
artykuł:
Konsumpcja żywności w Polsce w latach 2000–2009
(
Świetlik K.
), s. 2-7
artykuł:
Kawa – szkodzi czy pomaga?
(
Wierzejska R.
), s. 18-22
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna żywności w krajach Unii Europejskiej na podstawie doniesień RASFF
(
Śledzińska K.
,
Mąka Ł.
,
Grochowska A.
,
Pawłowska K.
,
Windyga B.
,
Karłowski K.
), s. 32-34
artykuł:
Jak obliczyć zawartość mięsa i tłuszczu wieprzowego w produktach objętych refundacją w Unii
(
Tyszkiewicz S.
), s. 39-41
artykuł:
Handel detaliczny artykułami żywnościowymi
(
Maleszyk E.
), s. 8-11
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.