PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 64, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2010
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 64, nr 11
artykuł:
Woda w przemyśle spożywczym
(
Zander Z.
,
Dajnowiec F.
,
Zander L.
), s. 27-31
artykuł:
Przyprawy do żywności - charakterystyka i właściwości
(
Makała H.
), s. 32-35
artykuł:
Produkty zbożowe u podstaw piramidy zdrowego żywienia
(
Sicińska E.
), s. 18-20
artykuł:
Kryzys przyspieszył procesy koncentracji w przemyśle spożywczym
(
Chechelski P.
), s. 10-14
artykuł:
Ekonomiczna ocena innowacyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
(
Szczepaniak I.
), s. 4-8
artykuł:
Czy i jak można dofinansować działania prośrodowiskowe w firmie?
(
Hejft J.
,
Pabińska-Walec A.
), s. 16-17
artykuł:
Chromatografia gazowa - olfaktometria do identyfikacji związków zapachowych żywności
(
Jeleń H.
,
Zawirska-Wojtasiak R.
), s. 21-23
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.