PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 64, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2010
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 64, nr 10
artykuł:
Znakowanie produktów mlecznych
(
Bogusz-Kaliś W.
), s. 12-19
artykuł:
Polskie artykuły mleczne na rynkach zagranicznych
(
Rowiński J.
,
Bułkowska M.
), s. 2-9
artykuł:
Opakowania aktywne
(
Kozak W.
,
Cierpiszewski R.
), s. 54-57
artykuł:
Napoje mleczne - kierunki ich rozwoju
(
Grega T.
,
Jaworska G.
), s. 20-23
artykuł:
Mikrofiltracja frakcjonowanie białek mleka
(
Żulewska J.
), s. 26-26
artykuł:
Metody selekcji mikroorganizmów o właściwościach probiotycznych
(
Schmidt M.
,
Olejnik-Schmidt A.
), s. 40-44
artykuł:
Mechanizmy fiskalne wspierające działalność badawczo-rozwojową
(
Turczyk M.
,
Janus E.
), s. 10-11
artykuł:
Jak ocenić aktywność przeciwutleniającą składników żywności
(
Kozłowska M.
,
Górska A.
), s. 46-47
artykuł:
Ekstrakty roślinne w produktach mlecznych
(
Zaręba D.
,
Kozłowska M.
,
Ziarno M.
), s. 32-36
artykuł:
Bakterie Listeria monocytogenes. Cz. II. Ograniczanie źródeł zanieczyszczeń żywności
(
Sip A.
), s. 50-52
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.