PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 62, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2008
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 62, nr 9
artykuł:
Zmiany cen produktów rolnych i detalicznych w Unii Europejskiej
(
Judzińska A.
), s. 14-20, 43
artykuł:
Zioła mrożone - lepsze od suszonych?
(
Jakowienko P.
,
Wójcik-Stopczyńska B.
), s. 44-46
artykuł:
Temperatura przemiany szklistej - parametr stabilności żywności
(
Pałacha Z.
,
Sitkiewicz I.
), s. 32-37
artykuł:
Rynek mrożonych owoców i warzyw w Polsce
(
Nosecka B.
), s. 2-7
artykuł:
(Nie)bezpieczne warzywa i owoce
(
Dzwolak W.
), s. 51-54
artykuł:
Napoje energetyzujące i ich składniki funkcjonalne
(
Hoffmann M.
,
Świderski F.
), s. 8-13
artykuł:
Metody ograniczania krystalizacji lodu w procesie zamrażania
(
Kamińska A.
,
Lewicki P. P.
), s. 24-29
artykuł:
Dereń właściwy - roślina zapomniana
(
Gasik A.
,
Mitek M.
), s. 47-50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.