PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 62, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2008
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 62, nr 4
artykuł:
Projektowanie nowych wyrobów spożywczych. Cz. I
(
Lenart A.
), s. 2-7
artykuł:
Optymalizacja procesów w przedsiębiorstwie
(
Obiedziński M. M.
), s. 8-9
artykuł:
Suszarki sublimacyjne do żywności
(
Witrowa-Rajchert D.
), s. 14-20
artykuł:
Aktywność wody - ważny parametr żywności
(
Pałacha Z.
), s. 22-26
artykuł:
Problemy bezpieczeństwa tłuszczów w Polsce
(
Krygier K.
), s. 32-35
artykuł:
Handel zagraniczny produktami mleczarskimi
(
Szajner P.
), s. 36-40
artykuł:
Wkrótce nowe rozporządzenie w sprawie substancji dodatkowych
(
Gajda-Wyrębek J.
), s. 45-47
artykuł:
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
(
Wrześniewska-Wal I.
), s. 48-50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.