PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 62, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2008
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 62, nr 2
artykuł:
Zapewnienie bezpieczeństwa żywności w sytuacji zmieniającego się rynku pracy
(
Zadernowski M. R.
,
Zadernowska A.
,
Obiedziński M.
,
Zadernowski R.
), s. 8-10
artykuł:
Tekstura żywności. Część I - Wybrane metody instrumentalne
(
Marzec A.
), s. 12-15
artykuł:
Prognozowanie mikrobiologiczne w łańcuchu żywnościowym
(
Godlewska K.
,
Kołożyn-Krajewska D.
), s. 16-19
artykuł:
Podstawy skutecznego mycia rąk
(
Dzwolak W.
), s. 36-39
artykuł:
Legionella zagraża pracownikom przemysłu spożywczego
(
Majczyna D.
), s. 30-34
artykuł:
Kodeks postępowania administracyjnego w urzędowej kontroli żywności
(
Taczanowski M.
), s. 46-50
artykuł:
Jak skutecznie szukać miejsca dla nowych produktów?
(
Mruk H.
), s. 2-6
artykuł:
Analiza zanieczyszczeń oraz dobór środków myjąco-dezynfekujących
(
Piepiórka J.
), s. 20-26
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.