PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 61, nr 8
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2007
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 61, nr 8
artykuł:
Developmental tendencies of Polish food industry
(
Urban R.
), s. 15-18
artykuł:
Tendencje rozwojowe polskiego przemysłu spożywczego
(
Urban R.
), s. 20-25
artykuł:
Spożycie żywności w Polsce na tle Unii Europejskiej
(
Rosiak E.
), s. 26-31
artykuł:
Dyskusja w Parlamencie Europejskim o substancjach dodatkowych do żywności
(
Gajda J.
), s. 32-35
artykuł:
Odpowiedzialność karna i administracyjna za nienależytą jakość środków spożywczych
(
Bobeł Ł.
,
Wojciechowska M.
), s. 36-39
artykuł:
Zarządzanie kategorią produktów
(
Szymanowski W.
), s. 44-47
artykuł:
Syntetyczne barwniki organiczne w technologii żywności
(
Gasik A.
,
Mitek M.
), s. 48-53
artykuł:
Dietetyczne produkty skrobiowe
(
Le Thanh J.
,
Lewandowicz G.
), s. 54-58
artykuł:
Biologicznie aktywne składniki żywności wspomagające redukcję masy ciała. Cz. II. Mechanizmy działania
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Świderski F.
,
Serafin P.
), s. 60-64
artykuł:
Nowoczesne rozwiązania mycia i dezynfekcji
(
Godlewska K.
), s. 68-71
artykuł:
Opakowania giętkie z nadrukiem do pakowania produktów spożywczych
(
Bohdan M.
), s. 82-87
artykuł:
Odpowiedzialność przedsiębiorców branży spożywczej za odpady opakowaniowe
(
Żakowska H.
), s. 92-94
artykuł:
Zapobieganie autooksydacji olejów przy użyciu gazów
(
Sionek B.
,
Krygier K.
), s. 96-99
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.