PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 61, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2007
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 61, nr 10
artykuł:
Wpływ zmian polityki unijnej na sektor mleczarski
(
Nitecka E.
), s. 2-8
artykuł:
Przemysł mleczarski - wyniki ekonomiczne
(
Drożdż J.
), s. 10-13
artykuł:
Handel zagraniczny produktami mleczarskimi
(
Szajner P.
), s. 14-19
artykuł:
Konkurencyjność polskiego sektora mleczarskiego
(
Szczególska M.
), s. 20-23
artykuł:
Rynek żywności wygodnej w Polsce
(
Kociszewski M.
), s. 24-29
artykuł:
Substancje dodatkowe stosowane w serowarstwie
(
Ziarno M.
,
Zaręba D.
), s. 34-38
artykuł:
Mycie w systemie CIP
(
Piepiórka J.
,
Diakun J.
), s. 40-44
artykuł:
Escherichia coli w produktach spożywczych
(
Molska I.
), s. 46-50
artykuł:
Satysfakcja klienta w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
(
Pawłowska B.
,
Strychalska-Rudzewicz A.
), s. 54-57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.