PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 60, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 60, nr 4
artykuł:
Stan przemysłu spożywczego po wejściu Polski do Unii Europejskiej
(
Urban R.
), s. 2-8
artykuł:
Techniki membranowe - najnowsze osiągnięcia i perpektywy
(
Witrowa-Rajchert D.
), s. 10-16
artykuł:
Możliwości zastosowania elektrodializy w przemyśle spożywczym
(
Dec B.
,
Chojnowski W.
), s. 18-23
artykuł:
Perspektywy technik wysokich ciśnień w przemyśle spożywczym
(
Hać-Szymańczuk E.
,
Mroczek J.
), s. 24-27
artykuł:
Wykorzystanie promieniowania jonizującego w technologii żywności
(
Janowicz M.
), s. 30-37
artykuł:
Innowacje na polskim rynku żywności
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 40-42
artykuł:
Znaczenie reklamy w rozwoju produktu innowacyjnego
(
Świątkowska M.
), s. 44-45
artykuł:
Ryzyko występowania w wodzie do picia bakterii z rodzajów Pseudomonas i Aeromonas
(
Kręgiel D.
,
Rygała A.
), s. 46-49
artykuł:
Rozwój rynku wód mineralnych w Polsce
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 52-53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.