PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 60, nr 1
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 60, nr 1
artykuł:
Wybrane aspekty światowej produkcji i użytkowania żywności
(
Kowrygo B.
), s. 2-5
artykuł:
Nauka i innowacje w rozwoju sektora rolno-spożywczego
(
Chyłek E. K.
), s. 6-10
artykuł:
Przemysł spożywczy wspierany środkami Sektorowego Programu Operacyjnego
(
Wigier M.
), s. 12-13
artykuł:
Zmiany w systemie regulacji rynku cukru w Unii Europejskiej
(
Szajner P.
), s. 14-15
artykuł:
Wygrywające strategie marketingowe na rynku artykułów spożywczych
(
Pilarczyk B.
), s. 16-17
artykuł:
Wpływ promocji sprzedaży na zakupy żywności
(
Gutkowska K.
,
Ozimek I.
), s. 18-19
artykuł:
Opakowania aktywne w przemyśle spożywczym
(
Trzcińska M.
), s. 30-32
artykuł:
Kuchnia - miejsce wtórnego zanieczyszczenia żywności Campylobacter
(
Daczkowska-Kozon E.
), s. 34-35
artykuł:
Optymalizacja trasy dostaw produktów spożywczych
(
Neugebauer M.
,
Piechocki J.
), s. 36-38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.