PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 59, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 59, nr 5
artykuł:
Stan finansowy przemysłu spożywczego po przystąpieniu do UE
(
Urban R.
), s. 2--6
artykuł:
Żywność wygodna z ryb i innych surowców pochodzenia wodnego
(
Bykowski P. J.
), s. 14--17
artykuł:
Największe firmy spożywcze
(
Drożdż J.
), s. 24--25
artykuł:
Znaczenie marki w globalnej gospodarce
(
Chechelski P.
), s. 28--30
artykuł:
Status i zadania laboratoriów referencyjnych
(
Żmudziński J. F.
,
Wijaszka T.
), s. 32--33, 41
artykuł:
Nowoczesne metody badań autentyczności produktów spożywczych i regionu pochodzenia
(
Kubiak A.
), s. 34--36
artykuł:
Możliwości zastosowania GMO w produkcji żywności
(
Filimonow J.
,
Berger S.
), s. 39--41
artykuł:
Promieniowanie podczerwone jako źródło ciepła w procesach technologicznych. Część I
(
Nowak D.
), s. 42--43, 51
artykuł:
HACCP w małych i średnich przedsiębiorstwach spożywczych. Część II
(
Trafiałek J.
,
Kołożyn-Krajewska D.
), s. 44--46
artykuł:
Wspólna Polityka Rybacka i jej wpływ na polski przemysł rybny
(
Bykowski P. J.
), s. 8, 10--12
artykuł:
Proces planowania produktu w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego
(
Szczepańska E.
,
Nieżurawski L.
), s. 18, 20--22
artykuł:
Wyznaczniki wartości żywności ekologicznej
(
Witczak J.
), s. 23, 25
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.