PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 59, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 59, nr 3
artykuł:
Znaczenie dystrybucji na rynku mięsa i jego przetworów
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 16--19
artykuł:
Zmiany jakościowe surowca wieprzowego w Polsce w ostatnim dziesięcioleciu
(
Borzuta K.
), s. 36--39
artykuł:
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w organizacjach łańcucha żywnościowego wg wymagań projektu ISO 22000. Część II
(
Karaś M.
,
Owczarek L.
,
Jasińska U.
), s. 44--47
artykuł:
Technologia beztlenowa jako metoda utylizacji odpadów poubojowych
(
Kozak K.
,
Jędrzejewska M.
,
Krzemieniewski M.
), s. 48--51
artykuł:
Rynek żywności pochodzenia zwierzęcego. Stan po integracji z UE
(
Urban T.
), s. 2, 4, 6, 39
artykuł:
Postęp w produkcji i stosowaniu preparatów dymu wędzarniczego. Część I. Metody otrzymywania i skład chemiczny
(
Borys A.
), s. 32--35
artykuł:
Handel zagraniczny produktami mleczarskimi
(
Szajner P.
), s. 8--10, 39
artykuł:
Handel zagraniczny mięsem po integracji z UE
(
Rycombel D.
), s. 12--15
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.