PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 59, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 59, nr 12
artykuł:
Poglądy konsumentów Unii Europejskiej na jakość mięsa cielęcego i uwarunkowania jego produkcji
(
Tyszkiewicz S.
), s. 12--15, 19
artykuł:
Technologia czyszczenia strumieniem cząstek suchego lodu
(
Witkowski A.
), s. 16--17
artykuł:
Woda - nośnik Campylobacter i przyczyna kampylobakterioz
(
Daczkowska-Kozon E.
), s. 20--22
artykuł:
Polska Platforma Technologiczna Żywności
(
Babuchowski A.
), s. 2, 4--5
artykuł:
Wpływ reklamy na zakupy żywności
(
Gutkowska K.
,
Ozimek I.
), s. 34--35
artykuł:
Znaczenie informacji w zarządzaniu małą i średnią firmą
(
Kłosiewicz-Górecka U.
), s. 36--40
artykuł:
Napoje spirytusowe
(
Kolanowski W.
), s. 6, 8--10
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.