PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 59, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 59, nr 11
artykuł:
Żywność - nośnik Campylobacter i przyczyna kampylobakterioz
(
Daczkowska-Kozon E.
), s. 35--37
artykuł:
Zagospodarowanie odpadów opakowaniowych przez przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego
(
Bednarczyk J.
,
Sitkiewicz I.
), s. 12--15
artykuł:
Strategie pozycjonowania cenowego detalistów na rynku produktów spożywczych
(
Kozłowski W.
), s. 38--40
artykuł:
Pozwolenie zintegrowane w przemyśle spożywczym
(
Andrzejewska-Wierzbicka M.
), s. 2--4
artykuł:
Kultury starterowe w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego
(
Ziarno M.
), s. 28--30
artykuł:
Jakość soków pitnych w opinii konsumentów
(
Pasternak K.
,
Strychalska-Rudzewicz A.
), s. 37
artykuł:
Czynniki decydujące o jakości masła. Cz. II
(
Staniewski B.
), s. 31--34, 43
artykuł:
Aktywność wody parametr trwałości produktów spożywczych
(
Ćwiertniewski K.
,
Polak E.
,
Egierski K.
), s. 16--19, 41
artykuł:
Aktualny stan prawny w zakresie opakowań oraz odpadów opakowaniowych
(
Żakowska H.
), s. 6, 8--10
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.