PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 58, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 58, nr 9
artykuł:
Konsumenci żywności mrożonej
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 2-6
artykuł:
Nowości techniczne i technologiczne w polskich chłodniach wielobranżowych
(
Jędrzejewska J.
), s. 8-10
artykuł:
Współczesne wytwornice lodu dla przemysłu spożywczego
(
Filin S.
,
Chmielowski M.
), s. 14-17
artykuł:
ISO 22000 - harmonizacja standardów w sektorze spożywczym
(
Sitkowski L.
), s. 22-22
artykuł:
Przebarwienia na spawach innowacyjne sposoby usuwania
(
Gadula A.
), s. 24-24
artykuł:
Przejrzyste śledzenie pochodzenia surowca i produktu
(
Szablewski J.
,
Schalk H.
), s. 26-27
artykuł:
Innowacje produktowe w przetwórstwie żywności - narzędzie konkurowania asortymentem i jakością
(
Pasternak K.
,
Pawłowska A.
), s. 31-34
artykuł:
Strategiczna Karta Wyników w nowoczesnym zarządzaniu. Cz. l.
(
Pietrzak M.
), s. 35-36
artykuł:
Formy promocji opakowań korzystnych dla środowiska. Doświadczenia w Polsce i w Niemczech
(
Żakowska H.
), s. 37-39
artykuł:
Sprzedaż bezpośrednia po raz trzeci
(
Leonkiewicz J.
), s. 40-41
artykuł:
Jakość żywieniowa wybranych grup mrożonych produktów warzywnych
(
Polak E.
,
Ćwiertniewski K.
,
Egierski K.
), s. 44-46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.