PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 58, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 58, nr 3
artykuł:
Zakłady Mięsne DUDA S.A. firma z europejskiego peletonu
(
Smoliński E.
), s. 26-27
artykuł:
Sytuacja polskich zakładów przetwórstwa rolno-spożywczego
(
Leonkiewicz J.
), s. 14-16
artykuł:
Rynek mięsa i jego przetworów
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 24-24
artykuł:
Regulacje rynku mleka przed i po akcesji
(
Seremak-Bulge J.
), s. 32-32
artykuł:
Przetwórstwo mięsa i mleka w obliczu integracji z Unią Europejską
(
Urban R.
), s. 6-6
artykuł:
Poszukiwanie układu modelowego w opracowywaniu nowych produktów spożywczych
(
Kołczak T.
,
Kupiec B.
), s. 44-46
artykuł:
Oferta przemysłu mleczarskiego w opinii konsumentów
(
Góralczyk M.
), s. 39-40
artykuł:
Obniżka kosztów dzięki efektywnemu planowaniu wykorzystania maszyn i urządzeń
(
Krzywiński A.
), s. 30-31
artykuł:
Jakość pasteryzowanego mleka spożywczego
(
Jakubczyk E.
), s. 42-43
artykuł:
Instrumenty polityki rolnej w Polsce i UE
(
Rycombel D.
), s. 18-22
artykuł:
Adaptacja diety śródziemnomorskiej do warunków polskich
(
Cichocka A.
), s. 48-50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.