PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 57, nr 7
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2003
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 57, nr 7
artykuł:
Wyniki finansowe przemysłu spożywczego w 2002 roku
(
Drożdż J.
), s. 2-4
artykuł:
Znaczenie controllingu w zarządzaniu przedsiębiorstwem
(
Zarzecki D.
), s. 6-8
artykuł:
Biotechnologia utylizacji tłuszczów z produktów ubocznych, odpadów i ścieków przemysłu spożywczego i gastronomicznego
(
Bednarski W.
,
Adamczak M.
,
Krzemieniowski M.
), s. 9-14
artykuł:
Ocena działania bakteriobójczego i grzybobójczego preparatu P3 Hypochloran do dezynfekcji
(
Białasiewicz D.
,
Majczyna D.
), s. 15-16
artykuł:
Ocena tekstury tłuszczów do smarowania pieczywa przy użyciu analizatora tekstury TAXT2i
(
Jaworska D.
,
Świderski F.
,
Janicki A.
), s. 17-19
artykuł:
Kierunki przemian w organizacji dystrybucji artykułów żywnościowych w Polsce
(
Słomińska B.
), s. 30-31
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.