PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 57, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2003
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 57, nr 2
artykuł:
Przemysł spożywczy - rok 2002
(
Urban R.
), s. 2-4
artykuł:
Globalizacja w polskim przemyśle spożywczym
(
Chechelski P.
), s. 6-9
artykuł:
Status i zadania laboratoriów referencyjnych
(
Żmudziński J. F.
), s. 10-11
artykuł:
Certyfikacja systemów HACCP w świetle uregulowań prawnych Polski i UE
(
Nitecka E.
), s. 12-16
artykuł:
Systemy jakości a bezpieczeństwo produktów żywnościowych
(
Owczarek L.
,
Bieganowski A.
), s. 18-24
artykuł:
Prognozowanie mikrobiologiczne jako narzędzie kształtowania bezpieczeństwa żywności
(
Kołożyn-Krajewska D.
,
Jarosińska-Pieńkowska M.
), s. 32-34
artykuł:
Mycie i dezynfekcja w produkcji i dystrybucji żywności
(
Bolińska L.
,
Bolińska A.
), s. 36-38
artykuł:
Maksymalne dopuszczalne poziomy metali szkodliwych dla zdrowia w żywności metali szkodliwych
(
Wojciechowska-Mazurek M.
,
Starska K.
,
Brulińska-Ostrowska E.
,
Karłowski K.
), s. 44-47
artykuł:
Jakość produktów żywnościowych w opinii konsumentów
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 49-51
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.