PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 57, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2003
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 57, nr 11
artykuł:
Przyszłościowe technologie żywności z udziałem mikrofal i ich wpływ na składniki żywności
(
Dolińska R.
,
Warchlewski J. R.
), s. 2-7
artykuł:
Innowacje w przemyśle spożywczym w Polsce
(
Szczepaniak I.
,
Wigier M.
), s. 8-12
artykuł:
Żywienie w profilaktyce metabolicznych chorób cywilizacyjnych
(
Szostak W. B.
), s. 17-19
artykuł:
Wzmacnianie konkurencyjności polskich firm spożywczych
(
Kłosiewicz-Górecka U.
), s. 30-32
artykuł:
Zastosowanie Internetu w marketingu i handlu
(
Stasiak A.
,
Kołczak T.
), s. 36-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.