PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 56, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 56, nr 6
artykuł:
Postęp w chłodniczym przechowywaniu żywności
(
Jarczyk A.
), s. 2-4
artykuł:
Produkcja i eksport mrożonych owoców w Polsce
(
Kubiak K.
), s. 5-6
artykuł:
Przydatność i jakość warzyw dla zamrażalnictwa
(
Bąkowski J.
), s. 8-11
artykuł:
Truskawki na zaopatrzenie rynku owoców świeżych i do przetwórstwa
(
Płocharski W.
), s. 12-14
artykuł:
Rynek produktów mrożonych
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 15-16
artykuł:
Specjalizacja zawodowa inżynierów SITSpoż. a perspektywa integracji z Unią Europejską
(
Kierebiński C.
), s. 17-18
artykuł:
Wpływ resztkowej zawartości tlenu w kontrolowanej atmosferze na właściwości przechowywanych tuszek kurcząt
(
Krala L.
), s. 19-21
artykuł:
Tendencje rozwojowe przemysłu piekarskiego i cukierniczego
(
Urban R.
,
Drożdż J.
), s. 22-23
artykuł:
Koszty magazynowania. Cz. II.
(
Kizyn M.
), s. 38-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.