PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 56, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 56, nr 5
artykuł:
Żelowanie zdenaturowanych białek serwatkowych pod wpływem dodatku soli mineralnych
(
Glibowski P.
,
Mleko S.
,
Gustaw W.
), s. 48-50
artykuł:
Substancje dodatkowe w rynkowych produktach spożywczych
(
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 18-22
artykuł:
Rynek napojów, które "dodają skrzydeł"
(
Kutermankiewicz J.
,
Kowrygo B.
), s. 24-25
artykuł:
Polski rynek produktów bezcukrowych
(
Krygier K.
,
Jasiński J.
), s. 14-16
artykuł:
Otrzymywanie, właściwości funkcjonalne i zastosowanie kazeinianów
(
Szpendowski J.
,
Śmietana Z.
), s. 34-40
artykuł:
Nowe regulacje prawne dotyczące substancji dodatkowych do żywności
(
Karłowski J.
,
Gajda J.
), s. 10-13
artykuł:
Naturalne a syntetyczne substancje dodawane do żywności
(
Czapski J.
), s. 3-8
artykuł:
Kierunki i poziom inwestowania w przemyśle spożywczym
(
Drożdż J.
), s. 54-56
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.