PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 56, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 56, nr 4
artykuł:
Żywność funkcjonalna - żywność XXI wieku
(
Krygier K.
), s. 2-4
artykuł:
Znaczenie występowania w mleku abzymów hydrolizujących kwasy nukleinowe
(
Stepaniak L.
), s. 30-30
artykuł:
Wykorzystanie oligosacharydów jako prebiotyków
(
Śliżewska K.
,
Libudzisz Z.
), s. 10-12
artykuł:
Struktura podmiotowa przemysłu spożywczego
(
Szczepaniak I.
), s. 24-26
artykuł:
Probiotyki i prebiotyki - oddziaływania lokalne i systemowe
(
Zduńczyk Z.
), s. 6-8
artykuł:
Ocena organoleptyczna w badaniach przechowalniczych
(
Siwek B.
,
Markowska A.
,
Gałecka-Wiercioch E.
), s. 33-34
artykuł:
Nutraceutyki - preparaty dietetyczne i odżywcze specjalnego przeznaczenia
(
Macura R.
), s. 14-16
artykuł:
Konsumenci tłuszczów roślinnych
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 27-28
artykuł:
Fitosterole - istotny czynnik obniżający poziom cholesterolu we krwi
(
Krygier K.
), s. 18-19
artykuł:
Beta-l,3/l,6-D-glukan - nowy suplement wzmacniający układ immunologiczny
(
Świderski F.
,
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 20-21
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.