PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 56, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 56, nr 3
artykuł:
Akredytacja laboratoriów badawczych żywności
(
Partyka K.
,
Kołożyn-Krajewska D.
), s. 6-10
artykuł:
Badania mikrobiologiczne a produkcja żywności. Współdziałanie systemów zapewnienia jakości
(
Szteyn J.
,
Ziajka S.
), s. 12-16
artykuł:
Ustawa o rynku mleka i przetworów mlecznych - jak i kiedy zacznie funkcjonować? Część II
(
Nitecka E.
), s. 18-20
artykuł:
Przemysł ziemniaczany na tle ustawy o regulacji rynku skrobi ziemniaczanej
(
Szczepaniak I.
), s. 26-30
artykuł:
Problemy modernizacji i restrukturyzacji przemysłu utylizacyjnego
(
Urban R.
), s. 33-35
artykuł:
Przechowywanie i transport produktów spożywczych
(
Kizyn M.
), s. 36-38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.