PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 55, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 55, nr 9
artykuł:
Żywność genetycznie zmodyfikowana. Cz. I.
(
Twardowski T.
), s. 2-3
artykuł:
Zmiany strukturalne w krajowym i unijnym przetwórstwie zbóż
(
Jurga R.
), s. 18-19
artykuł:
Zastosowanie urządzeń wirujących do produkcji immobilizowanych biokatalizatorów
(
Wójcik M.
), s. 36-37
artykuł:
Zastosowanie metod in vivo w ocenie bezpieczeństwa użycia genetycznie modyfikowanych składników żywności
(
Zduńczyk Z.
), s. 4-5
artykuł:
Wybrane aspekty stabilizacji fizykochemicznej piwa. Cz. II. Działania poprawiające stabilność fizykochemiczną piwa
(
Wzorek W.
,
Haberowa H.
,
Kowalski M.
), s. 29-31
artykuł:
Wspomaganie przetwórstwa owoców i warzyw w UE
(
Nosecka B.
,
Klimek G.
), s. 72-75
artykuł:
Ustawodawstwo i reprezentacja przemysłu soków i nektarów w Unii Europejskiej
(
Płocharski W.
), s. 14-17
artykuł:
Strategia marketingowa przedsiębiorstwa jako instrument poprawy pozycji rynkowej. Cz. I
(
Czubak M.
,
Szymanowski W.
), s. 32-35
artykuł:
Przemysł mięsny w regionie warmińsko-mazurskim. Stan obecny i perspektywy rozwoju
(
Gaziński B.
,
Rogowski Z.
), s. 40-41
artykuł:
Przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego przed wejściem do Unii Europejskiej
(
Pasternak K.
), s. 6-9
artykuł:
Pierwotniaki - potencjalne źródło enzymów dla przemysłu spożywczego
(
Kostyra H.
,
Lamparski G.
,
Kostyra E.
), s. 26-28
artykuł:
Nauka o żywności i żywieniu człowieka w aspekcie integracji z Unią Europejską
(
Lewicki P.
), s. 20-21
artykuł:
Agrobiznes w świetle logistyki
(
Abt S.
), s. 38-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.