PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 55, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 55, nr 4
artykuł:
Konsekwencje kryzysu wywołanego przez BSE i epidemię pryszczycy
(
Imbs B.
), s. 6-6
artykuł:
Żywność bezpieczna - propozycje nowych rozwiązań organizacyjnych. Cz. I.
(
Obiedziński M.
,
Nitecka E.
), s. 8-10
artykuł:
Uwarunkowania wdrażania i funkcjonowania systemu HACCP
(
Ziajka S.
,
Dzwolak W.
,
Cybulski A.
,
Tarczyńska A.
), s. 12-16
artykuł:
Wdrażanie systemu HACCP w przemyśle mięsnym
(
Kitzman P.
), s. 18-20
artykuł:
Potrzeby i problemy wdrażania HACCP w przemyśle owocowo-warzywnym
(
Owczarek L.
,
Osińska M.
,
Pałacha B.
,
Tomala D.
), s. 22-22
artykuł:
Test Vidas LMO w wykrywaniu bakterii Listeria monocytogenes w żywności
(
Witkowska-Gwiazdowska A.
,
Czajkowska D.
), s. 32-36
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna jogurtów krajowych
(
Pluta A.
,
Berthold A.
,
Ziarno M.
,
Molska I.
,
Frelik I.
,
Nowosielska R.
,
Orzechowska K.
), s. 37-39
artykuł:
Rozwój rynku napojów bezalkoholowych w Polsce w aspekcie integracji z UE. Cz. I
(
Szczepaniak I.
,
Wigier M.
), s. 40-42
artykuł:
Konsument napojów bezalkoholowych
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 43-43
artykuł:
Metody immunometryczne do oznaczania aflatoksyn, pestycydów i glutenu
(
Leszczyńska J.
), s. 44-46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.