PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 55, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 55, nr 3
artykuł:
Substancje dodatkowe w produkcji i obrocie żywnością
(
Rutkowski A.
), s. 4-5
artykuł:
Światowy rynek żywności funkcjonalnej a Polska
(
Stus M.
), s. 6-6
artykuł:
Hydrokoloidy - substancje dodatkowe i składniki żywności specjalnego przeznaczenia
(
Świderski F.
,
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 12-16
artykuł:
Napoje i soki owocowo-warzywne - nośniki składników funkcjonalnych
(
Krugła E.
,
Zdziennicka D.
,
Kostrzewa E.
), s. 20-21
artykuł:
Zastosowanie pro- i prebiotyków w lodach
(
Polak E.
), s. 22-23
artykuł:
Techniki mikrokapsułkowania aromatów spożywczych
(
Drurl M.
,
Pawlik A.
), s. 26-26
artykuł:
Zróżnicowanie właściwości skrobi
(
Leszczyński W.
), s. 38-39
artykuł:
Skutki wdrożenia unijnego reżimu importowo-eksportowego
(
Nosecka B.
), s. 43-46
artykuł:
Zadania przemysłu spożywczego z zakresu ochrony środowiska w świetle przepisów polskich i UE. Część II
(
Deja A.
), s. 54-56
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.