PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 55, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 55, nr 12
artykuł:
Wpływ monomeru lizozymu na rozwój bakterii Clostridium tyrobutyricum
(
Danyluk B.
,
Kijowski J.
), s. 16-19
artykuł:
Strategie liderów sektora mleczarskiego
(
Pietrzak M.
), s. 8-11
artykuł:
Opakowania żywności - nowe krajowe regulacje prawne w świetle integracji z Unią Europejską
(
Ćwiek-Ludwicka K.
,
Jurkiewicz M.
,
Stelmach A.
,
Półtorak H.
), s. 4-6
artykuł:
Możliwości ograniczania nietolerancji laktozy
(
Kowalczyk M.
,
Bardowski J.
), s. 38-40
artykuł:
Ksylitol - właściwości i zastosowanie
(
Kordowska-Wiater M.
,
Targoński Z.
), s. 20-22
artykuł:
Konsumencka ocena jakości żywności
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 35-37
artykuł:
Jakość żywności a preferencje konsumentów
(
Nieżurawska M.
), s. 32-34
artykuł:
Frakcjonowanie białek serwatkowych
(
Leman J.
,
Dołgań T.
), s. 41-45
artykuł:
Bioluminescencyjny pomiar ATP - alternatywna metoda badania czystości mikrobiologicznej powierzchni użytkowych
(
Czaczyk K.
,
Powałowski S.
), s. 12-15
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.