PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 55, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 55, nr 10
artykuł:
Żywność genetycznie zmodyfikowana. Cz. II.
(
Twardowski T.
), s. 10-12
artykuł:
Syntetyczne substancje słodzące w produkcji dżemów o obniżonej wartości energetycznej
(
Mitek M.
,
Kielak A.
,
Niewczas J.
), s. 39-41
artykuł:
Strategia marketingowa jako instrument poprawy pozycji rynkowej przedsiębiorstwa. Cz. II.
(
Czubak M.
,
Szymanowski W.
), s. 26-28
artykuł:
Próby zastosowania chitozanu do stabilizacji koloidalnej piwa jasnego
(
Wzorek W.
,
Haberowa H.
,
Brudzyński A.
,
Kwiatkowska J.
), s. 36-38
artykuł:
Produkty mięsne jako żywność wygodna i funkcjonalna
(
Bartnikowska E.
), s. 13-19
artykuł:
Preferencje nieokreślone w konsumenckich badaniach żywności
(
Zalewski R. I.
), s. 20-22
artykuł:
Polska nauka o żywności na przełomie wieków
(
Rutkowski A.
), s. 42-44
artykuł:
Oksydazy polifenolowe w przemyśle spożywczym
(
Hałasińska A.
,
Trzcińska M.
), s. 34-35
artykuł:
Harmonizacja polskiego prawa żywnościowego z prawem UE. Żywność pochodzenia zwierzęcego
(
Tyszkiewicz S.
), s. 3-8
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.