PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 54, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 54, nr 3
artykuł:
Perspektywy rozwoju produkcji drobiarskiej w Polsce do 2005 r.
(
Dybowski G.
), s. 3-5
artykuł:
"Biała Księga" UE w sprawie bezpieczeństwa żywności - strategia zapewnienia bezpieczeństwa w UE
(
Nitecka E.
,
Obiedziński M.
), s. 16-20
artykuł:
Stan handlu polskiego na tle sytuacji w państwach członkowskich Unii Europejskiej
(
Słomińska B.
), s. 24-26
artykuł:
Innowacyjność produktowa przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
(
Pasternak K.
,
Strychalska A.
,
Grzybowska B.
), s. 31-33
artykuł:
Przemiany enzymatyczne podczas wyrobu i dojrzewania sera
(
Cichosz G.
), s. 37-39
artykuł:
Wartość odżywcza wybranych produktów mleczarskich Cz. II.
(
Kłobukowski J.
,
Cichoń R.
), s. 40-41
artykuł:
Zakwasy do ciasta - mikrobiologia i biochemia
(
Stepaniak L.
), s. 44-46
artykuł:
Kształtowanie tekstury produktu mięsnego
(
Makała H.
,
Olkiewicz H.
), s. 47-49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.