PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 54, nr 1
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 54, nr 1
artykuł:
Sytuacja żywieniowa świata - prognoza rozpoznanych czynników
(
Imbs B.
), s. 4-6
artykuł:
Tendencje rozwojowe przemysłu spożywczego w trzecim tysiącleciu
(
Borowski J.
), s. 7-8
artykuł:
Polisacharydy surowcem XXI wieku
(
Tomasik P.
), s. 9-10
artykuł:
Substytucja surowców pochodzenia rolniczego
(
Imbs B.
), s. 12-14
artykuł:
"Nowa biotechnologia" - cenne narzędzie w rozwiązywaniu problemów żywnościowych na świecie
(
Warkoczewska M.
,
Twardowski T.
), s. 15-18
artykuł:
Rynek mięsa stan obecny i prognoza na 2000 r.
(
Małkowski J.
), s. 20-22
artykuł:
Krajowy rynek zbóż - stan i perspektywa średniookresowa
(
Kisiel M.
), s. 31-36
artykuł:
Skażenia żywności pochodzenia zwierzęcego dioksynami a zagrożenia konsumenta
(
Obiedziński M.
,
Bartnikowska E.
), s. 44-47
artykuł:
Potencjometryczne oznaczanie wybranych układów redoks w obecności katalazy i peroksydazy
(
Bryłka J.
,
Więckowska E.
), s. 50-51
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.