PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 53, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 53, nr 9
artykuł:
Przemysł spożywczy w okresie transformacji
(
Urban R.
), s. 14-16
artykuł:
Zmiany w strukturze energetycznej diety w Polsce i krajach UE a zalecenia FAO/WHO
(
Kowrygo B.
), s. 18-19
artykuł:
Model oceny korzyści restrukturyzacyjnych
(
Zarzycki D.
), s. 24-31
artykuł:
Metoda wyceny marek
(
Mruk H.
,
Kopczyńska A.
), s. 32-34
artykuł:
Współczesne trendy w biotechnologii aromatów spożywczych i związków zapachowych
(
Góra J.
), s. 39-42
artykuł:
Kierunki wykorzystania preparatów błonnikowych w przemyśle spożywczym
(
Górecka D.
,
Anioła J.
), s. 46-49
artykuł:
Nowy trend w rozwoju produktów "żywność autentyczna"
(
Baryłko-Piekielna N.
), s. 52-54
artykuł:
Żywienie a zdrowie - nadzieje i kontrowersje
(
Zduńczyk Z.
,
Zduńczyk P.
), s. 59-62
artykuł:
Nauka o żywności u progu XXI wieku
(
Kostyra H.
), s. 68-70
artykuł:
Samorząd terytorialny jako otoczenie przedsiębiorstw
(
Klosiewicz U.
,
Słomińska B.
), s. 74-76
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.