PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 53, nr 7
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 53, nr 7
artykuł:
Stan obecny i perspektywy nauki o żywieniu człowieka
(
Pisulewski P. M.
,
Pisulewska E. K.
), s. 4-6
artykuł:
Rynek mrożonek owocowych i warzywnych
(
Nosecka B.
), s. 7-9
artykuł:
Rynek koncentratu pomidorowego
(
Nosecka B.
), s. 10-11
artykuł:
Węglowodanowe zamienniki tłuszczu
(
Słomińska L.
), s. 12-15
artykuł:
Rola i znaczenie żywieniowe sprzężonych dienów kwasu linolowego
(
Bartnikowska E.
,
Obiedziński M.
,
Grześkiewicz S.
), s. 16-18
artykuł:
Modyfikacja właściwości alergennych mleka krowiego Część I. Charakterystyka alergenów mleka
(
Wróblewska B.
,
Jędrychowski L.
), s. 20-21
artykuł:
Czy skrobia odporna na. hydrolizę enzymatyczną może. zastąpić błonnik pokarmowy?
(
Soral-Śmietana M.
,
Wronkowska M.
), s. 22-24
artykuł:
Nietolerancja glutenu
(
Bartnik M.
), s. 33-34
artykuł:
Zastosowanie biosensorów w analizie środków spożywczych Część II. Rynek biosensorów
(
Przybyt M.
), s. 35-36
artykuł:
Oddziaływanie glinu na organizm człowieka
(
Długaszek M.
,
Graczyk A.
), s. 40-42
artykuł:
Zawartość niektórych metali toksycznych w mięsie i jego przetworach
(
Wagner J.
,
Kopeć Z.
,
Lewandowski W.
,
Bryłka J.
,
Adamczyk L.
,
Kurbat E.
), s. 43-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.