PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 53, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 53, nr 3
artykuł:
Nowe wyzwanie dla badaczy i producentów żywności
(
Zduńczyk Z.
), s. 2-4
artykuł:
Funkcje żywieniowe substancji dodatkowych kształtujących cechy sensoryczne żywności
(
Janicki A.
), s. 10-13
artykuł:
Przyprawy ziołowe stosowane w przemyśle spożywczym
(
Kostrzewa E.
), s. 14-16
artykuł:
Izolowane białka sojowe w żywności o obniżonej zawartości tłuszczu i cholesterolu
(
Dąbrowski K.
), s. 18-20
artykuł:
Związki powierzchniowo czynne metody otrzymywania, charakterystyka i zastosowanie
(
Adamczak M.
,
Mentzen W.
,
Bednarski W.
), s. 22-24
artykuł:
Fosforany skrobiowe - charakterystyka, funkcje technologiczne i żywieniowe
(
Lewandowicz G.
,
Walkowski A.
,
Gawęcki J.
), s. 34-36
artykuł:
Wpływ wybranych hydrokoloidów na jakość jogurtu
(
Pluta A.
,
Kazimierczak A.
,
Wąsowska D.
), s. 41-43
artykuł:
Skup interwencyjny zbóż w Polsce i Unii Europejskiej
(
Rothkaehl J.
), s. 44-47
artykuł:
Polski przemysł olejarski do roku 2000 a produkcja rzepaku
(
Wałkowski T.
,
Ladek A.
), s. 48-49
artykuł:
Wpływ ogrzewania na właściwości kazeinianu sodu otrzymanego metodą ekstruzji
(
Szpendowski J.
), s. 50-52
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.