PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 53, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 53, nr 12
artykuł:
Znakowanie produktów spożywczych jako instrument stymulujący ich jakość w Unii Europejskiej i w Polsce
(
Jasiulewicz A.
), s. 6-10
artykuł:
Występowanie bakterii Legionella w środowisku zakładów mleczarskich
(
Jakubczyk E.
,
Szczepankiewicz W.
), s. 33-36
artykuł:
Wartość odżywcza wybranych produktów mleczarskich Część I. Wartość odżywcza twarogów
(
Kłobukowski J.
,
Cichoń R.
), s. 26-29
artykuł:
Strategie wyznaczające zasady gry na rynku żywności
(
Imbs B.
), s. 4-5
artykuł:
Strategia rozwoju produktu żywnościowego
(
Cante C. J.
), s. 12-14
artykuł:
Reakcje konsumentów na nowe produkty spożywcze
(
Clausi A. S.
), s. 18-21
artykuł:
Problemy produkcji i eksportu polskich gęsi
(
Kijowski J.
), s. 51-52
artykuł:
Kulturowe uwarunkowania rozwoju produktów
(
Guardia E.
), s. 16-17
artykuł:
Jakość przetworów mięsnych drobno rozdrobnionych (cz. II)
(
Makała H.
), s. 54-56
artykuł:
Bioluminescencyjny pomiar ATP - szybka metoda oceny zakażenia mikrobiologicznego
(
Czaczyk K.
), s. 39-41
artykuł:
Aspekty surowcowe, technologiczne i mikrobiologiczne produkcji proszku kakaowego
(
Trojanowska K.
,
Trojan E.
), s. 42-45
artykuł:
Analiza energetyczna wybranych linii serowarskich
(
Chojnowski P.
,
Iwaniak A.
,
Budny J.
), s. 37-38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.