PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 53, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 53, nr 11
artykuł:
Konsekwencje włączenia Polski do Unii dla rynku mleka
(
Seremak-Bulge J.
), s. 4-7
artykuł:
Limitowanie produkcji i transakcje terminowe
(
Imbs B.
), s. 8-10
artykuł:
Restrukturyzacja sektora mleczarskiego w Polsce
(
Zalewski A.
), s. 14-16
artykuł:
Jak realizować program restrukturyzacji spółdzielczego mleczarstwa
(
Imbs B.
), s. 19-20
artykuł:
Ocena jakości mleka surowego w skupie
(
Bazydło I.
), s. 26-27
artykuł:
Konsument serów topionych
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 38-39
artykuł:
Nowoczesne rozwiązania stosowane w instalacjach ziębniczych w przemyśle mleczarskim
(
Kwiatoń S.
), s. 46-48
artykuł:
Skażenie mikrobiologiczne powietrza w zakładach mleczarskich
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Kuncewicz A.
,
Ziemba M.
,
Rosiński P.
), s. 50-53
artykuł:
Wykorzystanie bezwodnego tłuszczu mlecznego w produkcji artykułów masłopodobnych
(
Zmarlicki S.
,
Tomczyk M.
,
Krygier K.
), s. 63-65
artykuł:
Dodatki smakowe z enzymatycznie modyfikowanych serów
(
Stepaniak L.
,
Jędrychowski L.
), s. 66-68
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.