PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 53, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 53, nr 10
artykuł:
Główne problemy rozwoju wybranych branż rynku i przetwórstwa rolno-spożywczego
(
Nosecka B.
,
Smoleński Z.
,
Urban R.
), s. 2-5
artykuł:
Konsument mięsa i produktów mięsnych
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 12-14
artykuł:
Racjonalna gospodarka energią w zakładach przemysłu spożywczego
(
Kiryluk J.
), s. 15-17
artykuł:
Opakowania biodegradowalne na bazie skrobi
(
Stepaniak L.
), s. 18-19
artykuł:
Modernizacja kotłów energetycznych w polskim przemyśle mleczarskim
(
Budny J.
), s. 20-22
artykuł:
Możliwości wykorzystania promieniowania jonizującego w przemyśle spożywczym
(
Gralik J.
,
Warchlewski J. R.
), s. 31-34
artykuł:
Metody wyceny przedsiębiorstw
(
Felis P.
), s. 35-38
artykuł:
Jakość przetworów mięsnych drobno rozdrobnionych (cz. I.)
(
Makała H.
), s. 45-47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.