PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 52, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 52, nr 9
artykuł:
Ewolucja ekosystemu żywieniowego
(
Kostyra H.
,
Kostyra E.
), s. 22-24
artykuł:
Trendy w produkcji i stosowaniu aromatów spożywczych
(
Góra J.
), s. 25-30
artykuł:
Tendencje w rozwoju technologii żywności
(
Lewicki P. P.
), s. 31-35
artykuł:
Potrzeba modernizacji maszyn i urządzeń dla przetwórstwa spożywczego
(
Raczko W. P.
,
Doroszuk A.
), s. 36-38
artykuł:
Najszybciej rozwijające się branże przetwórstwa spożywczego
(
Urban R.
), s. 43-45
artykuł:
Porozumienia strategiczne przedsiębiorstw
(
Imbs B.
), s. 46-46
artykuł:
Konkurencyjność polskiego rolnictwa
(
Piskorz W.
), s. 51-53
artykuł:
Polski eksport rolno-spożywczy w latach 1992-1997
(
Wigier M.
), s. 59-61
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.