PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 52, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 52, nr 6
artykuł:
Zatrucia pokarmowe - nowe zagrożenia
(
Trojanowska K.
), s. 10-12
artykuł:
Wzrost oporności bakterii na preparaty dezynfekcyjne
(
Grochowska A.
,
Windyga B.
,
Górecka K.
,
Śnieżyńska H.
,
Urbanek-Karłowska B.
), s. 35-37
artykuł:
Wdrażanie systemu HACCP w produkcji bezpiecznej żywności w Polsce
(
Ziajka S.
,
Dzwolak W.
), s. 19-22
artykuł:
Ocena jakości bakteriologicznej wody - wymagania krajowe i międzynarodowe
(
Rogulska M.
), s. 2-4
artykuł:
Normatywy jakości wody przeznaczonej do konsumpcji
(
Wichrowska B.
), s. 5-9
artykuł:
Mleczan wapnia w produkcji soków owocowych
(
Zdziennicka D.
,
Mączyńska D.
), s. 38-39
artykuł:
Kwas mlekowy jakość, właściwości i kierunki zastosowań
(
Bogoczek R.
,
Napierała W.
), s. 43-47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.